Αγαπημένα Φεβρουαρίου και empties #1


Καλησπέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα!
Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω κάποια προϊόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ τον μήνα που μας πέρασε. Κάποια από αυτά τα τελείωσα κιόλας και θα σας πω 1-2 λόγια γι'αυτά. Επειδή δεν έχω πολλά empties, και επειδή δεν μπορώ να περιμένω να μαζευτούν πολλά για να κάνω ένα ποστ, σκέφτηκα να τα γράψω όλα μαζί!
Πάμε να τα δούμε :)
~ Πρώτο αγαπημένο μου είναι μια body lotion από την ΑVON.

 Είναι μια ελαφριά κρέμα με άρωμα βούτυρο-κακάο. Είναι άκρως ενυδατική και απορροφάται άμεσα. Περιέχρι και Βιταμίνη Ε που παρέχει ενυδάτωση όοολη μέρα και απαλύνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα χαρίζοντας μια υγειή λάμψη. Με άριστα το δέκα θα του έβαζα είκοσι..

~ Δεύτερο αγαπημένο είναι μια κρέμα χεριών επίσης από την AVON.
 Την συγκεκριμένη κρεμούλα την έχω λιώσει, πραγματικά! Είναι και αυτή με βούτυρο-κακάο και βιταμίνη Ε. Την χρησιμοποιώ πρωί-βράδυ, κάθε μέρα! Αφήνει μια πολύ όμορφη αίσθηση στα χέρια.
Με άριστα το δέκα θα της βάλω 9!! ^^

~ Περνάμε σε υγρά μαντηλάκια,τα οποία και έχω τελειώσει, για την ευαίσθητη περιοχή της EveryDay

Τα μαντηλάκια είναι με εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιου. Δεν περιέχει parabens*. Τα είχαν δώρο κάτι σερβιετάκια που είχα πάρει (η άκυρη πληροφορία της ημέρας :Ρ) Αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας στην περιοχή, ειδικά όταν είμαστε στις τελευταίες "δύσκολες μέρες". Δεν περιέχουν αλκοόλ και σαπούνι. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ πολύ συχνά προϊόντα για την ευαίσθητη περιοχή καθώς φοβάμαι για τυχόν μύκητες! Αξίζει όμως να τα δοκιμάσετε.. Θα τους έβαζα ένα εννιά στα δέκα..
*Τα paraben είναι ισχυρά συντηρητικά που εμποδίζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών στα προϊόντα.

~ Επόμενο αγαπημένο αλλά και προϊόν που τελείωσα - γρήγορα μπορώ να πω - είναι ένα αποσμητικό της NIVEA

 Είναι από τα πιο ωραία αποσμητικά που έχω δοκιμάσει. Είναι στα 50 ml. Το είχε σε προσφορά 1+1 στα Hondos. Δεν έχω δει κανένα σημάδι ιδρώτα στα ρούχα μου είτε φοράω σκούρα είτε ανοιχτόχρωμα ρούχα. Έχει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα. Δεν περιέχει οινόπνευμα και χρωστικές ουσίες! Με άριστα το δέκα του βάζω εκατό :Ρ

~ Επόμενο προϊόν που τελείωσα είναι τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Garnier

Είμαι αρκετα ικανοποιημένη από αυτά. Αφαιρούν το μακιγιάζ γρήγορα εκτος από τα αδιάβροχα προίόντα. Είναι απίστευτα απαλά. Κάνει και για τις ευαισθητες επιδερμίδες! Μια δοκιμη αξιζουν ;)

~ Αγαπημένο προϊόν είναι μια κολώνια της B.U.




Δεν νομίζω να υπάρχει κοπέλα που να μην έχει δοκιμάσει κάποια από αυτές τις υπέρτατες κολώνιες... Πάντα μου άρεσαν! Είναι στα 50 ml και έχει υπέροχο άρωμα... Χειμωνιάτικο θα έλεγα! Είμα σε φάση που τελειώνω κολώνιες και αρώματα οπότε.... θα μου λείψει :Ρ


~ Επόμενο προϊόν που χρησιμοποίησα πολύ είναι μια bb της Garnier
Την είχα βρει σε ένα κοσμοπόλιταν, δεν θυμαμαι σε ποιό ακριβώς! Είναι η light απόχρωση.. είναι η κλασσική bb cream




Είναι άσπρη (κάτι που δεν έχω ξαναδει σε bb) αλλά όσο την δουλεύεις γίνεται μπεζ. Σε κάποιες κοπέλες κάθεται καλά σε κάποιες οχι! Εμένα προσωπικά με βόλεψε αρκετά αν και έχω δοκιμάσει και καλύτερες...

~ Ένα προίόν μακιγιάζ που τελείωσα και μάλλον θα το ξαναπάρω είναι ένα concealer από την εταιρεία Lovely. Προϊόντα αυτής της εταιρείας θα βρείτε στα Dust & Cream.


Υπήρξε το αγαπημένο μου υγρό κονσίλερ. Κάλυπτε υπέροχα τους μαύρους κύκλους και δίνει μια διακριτική λάμψη στο σημείο αυτό! Είναι πολύ οικονομικό. Ούτε 3€ αν θυμάμαι καλά.
Σας το συνιστω!

~ Προτελευταίο προϊόν που χρησιμοποίησα πολύ και που τελείωσα είναι ένα μαύρο eyeliner της εταιρείας Lovely.





Ένα σχετικά καλό, αν και οικονομικό, μαύρο eyeliner. Καλή απόδοση αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τη διάρκειά του! Κι αυτό νομίζω έχει γύρω στα 3€. Το χρησιμοποίησα μέχρι και την τελευταία σταγόνα του..


~ Τελευταίο αγαπημένο προϊόν ήταν ένα ενυδατικό χειλιών. Το dalon sport's lipstick από την εταιρεία Biokal.

Είναι και αυτό στα τελευταία του όπως βλέπετε! Είναι πραγματικό πολύ πολύ ωραίο. Είναι με γεύση κεράσι και αφήνει πολύ ωραίο χρώμα στα χείλη. Θεωρώ ότι αξίζουν να είναι στη συλλογή μας (μιας και είναι και ελληνικά)

Αυτά ήταν τα προιόντα που χρησιμοποίησα πιο πολύ τον προηγούμενο μήνα και κάποια από αυτά μου τελείωσαν κιόλας! Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ! Θα περιμένω σχόλιά σας <3
Μέχρι το επόμενο ποστ...
....σας φιλώ :***


D.K.

Σχόλια

  1. αγαπω πολυ τη σειρα με βθυτυρο κακαο, μυριζει καταπληκτικα και ι υφες ειναι τελειες!!!!
    για την bb δεν εχω να πω πολλα.... φανταστικη! σου προτεινω να δοκιμασεις και την bb nutraeffects απο την avon, ειναι η νεα αγαπημενη μου και θα της αφιερωσω και blog post!
    ωραια, θα παρω κι εγω το nivea!!!
    φιλακιααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την bb της avon την εχω βάλει στο μάτι εδώ και κάτι μέρες!
      Με την πρώτη ευκαιρία θα την έχω στα χερια μου..
      φιλάκια :*

      Διαγραφή
  2. Λατρεύω τις κρέμες χεριών της Avon ..δε το ήξερα ότι έχει σειρά με βουτυρο κακάο. . ! Το ενυδατικο της dalon το είχα πάρει σε μπλε απόχρωση Αλλά μου μύριζε πετρέλαιο και δε μου πολυαρεσε! Το nivea είναι απο τα ποιο αγαπημένο μου... !!!! Φιλάκια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πραγματικά υπέροχες! Να δοκιμάσεις αυτή τη σειρά με το βουτυρο-κακαο!
      φιλιά :*

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου