Tips για να δείχνουν τα μάτια σας ξεκούραστα


Καλημέρα φίλες μου! Επιτέλους Σάββατο. Για μένα είναι ημέρα ξεκούρασης. Οπότε μιας και βρήκα χρόνο είπα να γράψω στο blog. Σήμερα είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας κάποια tips ώστε να φαίνονται τα μάτια σας πιο ξεκούραστα.

Πάμε να τα δούμε <3

1. Άσπρο μολύβι: βάψτε το εσωτερικό των ματιών σας με ένα άσπρο μολύβι (μην το παρακάνετε όμως ε :Ρ)





2. Κρέμα ματιών: απαραίτητο κατ'εμε στοιχείο για την περιποίηση των ματιών. Να προτιμάτε κρέμες που περιέχουν καφεΐνη και συστατικά τα οποία ενισχύουν την παραγωγή του κολλαγόνου. Καλό θα είναι να την εφαρμόζετε και το πρωί και το βράδυ! 

3. Concealer: Χρησιμοποιείστε concealer 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από τη βάση και απλώστε το κάτω από τα μάτια. Προσοχή όμως! Απλώστε ΜΟΝΟ στους μαύρους κύκλους και όχι στο υπόλοιπο δέρμα κάτω από τα μάτια διότι αντί να τους καλύψετε θα τους τονίσετε (και είναι κάτι που δεν θέλετε :Ρ) 

4. Κραγιόν ρουζ: Όταν είναι πολύ κουρασμένα τα μάτια σας μην προσπαθείτε να τα τονίσετε με μάσκαρα ή κάποιο σκούρο μολύβι ματιών ή έντονο eyeliner. Απλά τονίστε τα χείλη σας με το αγαπημένο έντονο κραγιόν σας και τα μάγουλά σας με ένα ανοιχτόχρωμο ρουζάκι!

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Ανάλογα με την όρεξή μου μπορεί να γράψω και ένα δεύτερο μέσα στην μέρα.. Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε λιγουλάκι ενδιαφέρον..
Μέχρι το επόμενο ποστ...

.....σας φιλώ :*

D.K


Σχόλια

  1. Πολύ χρήσιμα όλα κορίτσι μου..εγώ αντί για άσπρο άσπρο μολύβι προτιμώ ένα σε ποιο μπεζ απόχρωση..αλλα μόνο το πρωί.!Για ένα μακιγιάζ με όχι πολλά πολλά όταν βαριόμαστε η νυστάζουμε είναι οτι πρέπει..!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον post :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την κρέμα ματιών πάντα την ξεχνάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να είσαι καλά και εψαχνα για τα ματια καποιες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είσαι καλά και εψαχνα για τα ματια καποιες πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου