Κουβεντούλαα !!! (γιατι ασχολήθηκα με το blogging, γιατί χάνομαι, απόψεις κ.α.)


Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα το ποστ δεν έχει να κάνει ούτε με reviews, ούτε με αγαπημένα και γενικά δεν έχει σχέση με το θέμα "ομορφιά". Θα σας μιλήσω για μένα, για το blog και θα εκφράσω κάποιες απόψεις μου.
Έτυχε να μιλήσω με μια κοπέλα στο facebook και με ρώτησε πως και ασχολήθηκα με το blogging. Είναι ένας πολύ ωραίος και δημιουργικός τρόπος να περάσεις την ώρα σου! Είσαι σε μια κοινότητα στην οποία μοιράζεσαι είτε στιγμές από τη ζωή σου, είτε γνώσεις σου πάνω στον "τομέα" σου, με άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις. Εγώ δεν είμαι ούτε αισθητικός, ούτε ειδική πάνω στο μακιγιάζ, αλλά από την στιγμή που κατέχω 1-2 πράγματα πάνω σε αυτό γιατί να μην τα μοιραστώ με όλες τις υπόλοιπες?! Η ανταλλαγή απόψεων, για ένα προϊόν πχ, σε κάνει να δεις και την άλλη πλευρά του. Διαβάζοντας διάφορα ποστ μαθαίνεις και κάτι παραπάνω. Εγώ προσωπικά δημιούργησα το blog μου για να περνάω την ώρα μουκαι να διαβάζω άλλα ποστ που με ενδιαφερουν!


Κατα διαστήματα όμως χάνομαι! Λόγω σχολής, δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων δεν έχω καμία όρεξη/διάθεση/κουράγιο, πείτε το όπως θέλετε, να κάτσω να γράψω. Έχω ετοιμάσει αρκετά ποστ με tips και diy αλλά πιστέψτε με πέφτω κομμάτια στο κρεβάτι και κάποιες φορές παραβλέπω το σημείο του καθαρισμού του προσώπου μου (μέγα λάθος, το ξέρω). Σίγουρα κάποιες θα πουν οτι δεν χρειάζεται να απολογηθώ αλλά όπως είπα και πριν το blog είναι ΚΑΙ για να μοιράζεσαι σκέψεις σου! Πλέον χρησιμοποιω το λαπτοπ για τη σχολή μου άντε και να δω καμια ταινια μέχρι να κοιμηθώ!

Άλλο θέμα! Είμαι μέλος σε αρκετά blog. Το ότι μπορεί να μην αφήνω σχόλιο σε κάποιο ποστ σας, δεν σημαίνει οτι δεν το διαβάζω κιόλας! Ίσα ίσα που όταν έχω χρόνο τα διαβάζω όλα ένα προς ένα και όταν νιώσω ότι πρέπει να σχολιάσω,θα σχολιάσω. Αυτό το λέω γιατί μια blogger μου έκανε παράπονα. Δεν θα πω ούτε το όνομά της,ούτε το blog της για ευνόητους λόγους! Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος blogοκανόνας που να λέει "σχολίασε μου και θα σου σχολιάσω".  Επίσης αυτό που έχω να πω είναι ότι από την στιγμή που όλες ανήκουμε σε μια κοινότητα καλό είναι να στηρίζουμε η μία την άλλη και όχι να την λέμε μεταξύ μας!
*Μερικές απαιτείτε να γίνονται μέλη στο blog σας χωρις να ανταποδίδετε! #bitchezbelike Τι φάση???Όσα μέλη και να πάρεις εγω θα εξακολουθώ να μην σχολιάζω :Ρ btw κατεβείτε από το καλάμι λίγο! Είτε έχεις 30 είτε 130 και πάει λέγοντας καλό θα είναι να στηρίζεις και τις υπόλοιπες bloggers. Όχι οτι θα κερδίσεις κάτι, αλλα είπαμε...είμαστε μια κοινότητα!


Συγγνώμη αν σας κούρασε το ποστ μου αλλά σκέφτηκα να μοιράστω τις σκέψεις μου σήμερα!
anyway αυτό ήταν το σημέρινο ποστ! Κάτι αλλιώτικο, κάτι διαφορετικό!
Σας καληνυχτίζω και ελπίζω σε μια καλύτερη blogging κοινότητα
Τα λέμε σε άλλο ποστ!
Σας φιλώ.. :*

D.K

Σχόλια

  1. Γεια!!! Σύμφωνω σε αυτά π λες και ευτυχώς δε μ έχει συμβεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό. Θα με εκνευριζε απιστευτα. Νομίζω ότι μέσα από αυτά π γράφουμε αλλά κ τον τρόπο π επικοινωνουμε νεδ μέσα φαίνεται κ ο χαρακτήρας της κάθε μιας!! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες! Φυσικά και πρέπει να είμαστε όλες μια κοινότητα! Και προφανώς δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να λέει πως πρέπει να σχολιάζεις κάθε ποστ που διαβάζεις! Είναι ωραίο να διαβάζεις πολλά σχόλια σε μια ανάρτηση και να ξέρεις πως με ένα σου σχόλιο μπορεί να φτιάξεις την μέρα κάποιου όμως αν ήταν να σχολιάζουμε κάθε άρθρο δεν θα έμενε χρόνος για τίποτε άλλο! Εν πάση περιπτώσει να ξέρεις πως εμένα με κέρδισες με τα άρθρα σου, έγινα μέλος και αν μπορούσα θα σου σχολίαζα κάθε ποστ..
    Φιλάκια πολλά
    Ειρήνη~stardollfromgreece.blogspot.gr
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω για τα σχολια σου!! Ελπίζω να τα λέμε απο εδω και πέρα πιο συχνα :D

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κορίτσι μου...Το blog το έφτιαξα πριν αρκετά χρόνια για να λέω την γνώμη μου...γιατί μου άρεσε σαν ιδέα και αγόραζα και αγοράζω πάντα μόνη μου όλα τα προιόντα που δείχνω..και ότι μπορώ κάνω για να το κρατήσω..Καποιες φορές και εγω χάνομαι για τους λόγους που λες και εσύ..αλλα έτσι είναι η ζωή...!!!Προσωπικά κοιτάω πάρα πολλά blogs και μικρά όπως το δικό μου αλλα και blogs που έγιναν διάσημα..Στηρίζω όλα τα κορίτσια και μπράβο σε όλες μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έγω έκανα βλογκ για την καφρίλα και γιατί όταν κάναμε οι παλιοί βλογκς τα κάναμε χωρίς λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως έθιξες θέματα που απασχολού πολύ την εληνική κοινότητα blogging και συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου. Πολύ ωραίο άρθρο και δεν νομίζω ότι κούρασε κανέναν, το αντίθετο μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Δήμητρα! Μόλις ανακάλυψα το Blog σου και μου αρέσει πολύ! Συμφωνώ με αυτά που λες. Είμαι κι εγώ blogger και δεν έχω πολύ χρόνο να γράφω άρθρα. Μια καλή ιδέα είναι να γράφεις κάποια άρθρα όταν έχεις χρόνο. Τα αποθηκεύεις στο Πρόχειρο και μετά τα αναρτάς κατά χρονικά διαστήματα.
    Όσον αφορά το θέμα της αλληλουποστήριξης συμφωνώ μαζί σου. Το ότι γράφω ένα σχόλιο σε κάποια ανάρτησή σου δεν σημαίνει ότι είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κι εσύ το ίδιο στο δικό μου Blog. Μια κοινότητα είμαστε και μπορούμε να βοηθάμε η μία την άλλη απλά και μόνο διαβάζοντας άρθρα. Κι αυτό χωρίς υποχρέωση.
    Χαίρομαι στ' αλήθεια που ανακάλυψα άλλο ένα όμορφο Blog. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

    Η Άγνωστη Χ αποσυνδέεται
    xxx
    My blog: e-efiboi.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου