Movies' reviews || °Flashdance °Αόρατος Εραστής


Καλησπέρα φίλες μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά..
Το σημερινό ποστ αφορά δύο ταινίες που είδα χθες και προχθες και ήθελα να σας πω 1-2 λογάκια γι'αυτες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όποτε έχω εξεταστική έχω όρεξη για πολλά πράγματα εκτός από το να διαβάσω! Το παθαίνετε κι εσεις ε? χιουεχιουεχιουε :Ρ
Πάμε να ξεκινησουμε <3

1. Προχθες το μεσημεράκι αποφάσισα να δω το Flashdance. Δεν την είχα δει ποτέ παρα μόνο αποσπασματικά στο youtube γιατί μου άρεσαν τα τραγούδια!


Υπόθεση: Η Άλεξ Όουενς είναι μια νεαρή εργάτρια που δουλεύει σαν οξυγονοκολλήτρια σ’ ένα εργοστάσιο. Τα βράδια χορεύει σ’ ένα μικρό μαγαζί για το κέφι της, παράλληλα όμως φιλοδοξεί να γίνει χορεύτρια κλασικού μπαλέτου. Κάποια στιγμή την ερωτεύεται ο προϊστάμενός της, ο οποίος θα τη βοηθήσει να μπει σε μια σχολή χορού, πράγμα που την ενοχλεί δημιουργώντας ένταση στις σχέσεις τους. Τελικά όμως θα πεισθεί να μπει στη σχολή αξιοκρατικά με εξετάσεις. Έτσι αρχίζει τις επίπονες προσπάθειες να πραγματοποιήσει το όνειρο της…

Γνώμη:
Δεν μπορώ να πω ό,τι ξετρελάθηκα παρ'ότι την είδα ευχάριστα. Ήταν μια ανάλαφρη κωμωδία. Το γενικό συμπέρασμα απ'όλη την ταινία είναι οτι αν έχεις πείσμα και θέληση μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου παρά τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Μεγάλο προτέρημα όμως και να έχεις άτομα να σε στηρίζουν!


Βαθμολογία: 3,9/5


Πληροφορίες:
Παραγωγή: 1983
Είδος ταινίας: Κωμωδία, Μιούσικαλ
Σκηνοθέτης: Andrian Lyne
Ηθοποιοί: Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilian Skala, Sunny Johnson
Διάρκεια: 95'



2. Η ταινία που είδα χθες ήταν το Ghost (στα ελληνικά Αόρατος Εραστής). Υπήρξαν 1-2 φορές που την είχα ξεκινήσει να τη δω αλλά δεν την έβλεπα ποτέ :Ρ Οπότε χθες αποφάσισα να τη δω από την αρχή μέχρι το τέλος και να μην χάσω ούτε ενα δευτερόλεπτο!

Υπόθεση: Ο Σαμ και η Μόλι είναι ένα ευτυχισμένο και τρελά ερωτευμένο ζευγάρι που η μίρα μέλλει να χωρίσει πρόωρα με βίαιο τρόπο. Ένα βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι τους, έρχονται αντιμέτωποι με ένα ληστή, ο οποίος δολοφονεί τον Σαμ. Ενώ η Μόλι αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ της απώλειας, η ψυχή του Σαμ "παγιδεύεται" στον κόσμο των ζωντανών. Έτσι ο άτυχος νέος αρχίζει να περιφέρεται σαν φάντασμα χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους άλλους. Σύντομα ανακαλύπτει ότι ο θάνατός του δεν ήταν τυχαίος και προσπαθεί να προειδοποιήσει με κάποιον τρόπο την Μόλι ότι και αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο. Επιχειρεί να επικοινωνήσει με την αγαπημένη του μέσω ενός μέντιουμ της Όντα Μέι Μπράουν η οποία δεν γνώριζε οτι διαθέτει αυτό το χάρισμα.

Γνώμη: Τι να πρωτοπω γι'αυτήν την ταινία!!! Περιέχει τα πάντα: δράση, αίσθημα, γέλιο, επιστημονική φαντασία, πιστολίδι, βια, συγκίνηση και σασπενς. Είναι από τις ταινίες που σου ξυπνάνε ένα τρυφερό και "παλιομοδίτικο" έρωτα. Και αξίζει να την δεις ξανά και ξανά!

 Βαθμολογία: 5/5


Πληροφορίες:
Παραγωγή: 1990
Είδος ταινίας: Δράμα, Επιστημονικής Φαντασίας
Σκηνοθέτης: Bruce Joel Rubin
Ηθοποιοί: Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopi Goldberg
Διάρκεια: 127'


Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που άνοιξα αυτή τη στήλη στο blog γιατί είμαι λίγο σινεφίλη και θέλω να σας λέω την άποψή μου για τις ταινίες που βλέπω.!
Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ! Πείτε μου στα σχόλια αν έχετε δει κάποια από αυτές <3
Μέχρι το επόμενο ποστ...
....σας φιλώ :**

D.K

Κάντε like και στη σελίδα μου στο Facebook (εδώ) για περισσότερα :)

Σχόλια

  1. Θα τις δω και τι 2 οπωσδήποτε μέσα στην εβδομάδα! Την 1η γιατί έχω δει κι εγώ αποσπάσματα στο Youtube και την 2η γιατί μου κίνησε την περιέργεια! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ είμαι πολύ σινεφίλ αλλά μέσα στην εξεταστική, για να μην νιώθω τύψεις που δεν διαβάζω, ξεκινάω μυθιστορήματα!! :P
    Έχω δει την πρώτη κι έχω παρόμοια άποψη με σένα αλλά με έβαλες στο τρυπάκι τώρα να δω και τον αόρατο εραστή!!
    Εσύ φταις λοιπόν που δεν θα περάσω το μάθημα αύριο! ;D

    Φιλιά πολλά!!!! <3
    Homoshopien

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα λάτρευα τις παλιές ταινίες, σε σχέση με τις πιο πρόσφατες μου δίνουν ενα πολύ πιο ζεστό κλίμα, και φυσικά έχουν τόσο ωραία και διαχρονικά τραγούδια όπως το what a feeling και το she's like the wind που αγαπώ απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συγκρίνονται οι παλιές ταινίες σε πολλά θέματα!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου