Αγαπημένα Νοεμβρίου



Καλησπέρα φίλες μου και καλό μήνα!!1!1!!! Πόσο καιρό έχω να γράψω στο μπλογκ??!!! Μου έλειψε λίγο.. Όπως είπα και στη σελίδα μου στο φβ από τις 26/10 ήμον μονίμως άρρωστη και δεν είχακαθόλου διάθεση να ασχοληθώ. Τώρα που είμαι εντελώς καλά θα αναπληρώσω το κενό. Στο σημέρινό ποστ θα σας δείξω τα προιοντα  που χρησιμοποιησα πιο πολύ τον μήνα που μας πέρασε..
Πάμε να ξεκινήσουμε <3
1. Το πρώτο προιον που χρησιμοποιησα πιο πολύ τον Νοέμβριο είναι μια body lotion της Bioten. 

 Το συγκεκριμένο γαλάκτωμα σώματος είναι με άρωμα βουτυρο κακάο και macadamia. Απορροφάται πολύ γρήγορα και προσφέρει στο δέρμα σας τη θρέψη που χρειάζεται. Είναι paraben free και είναι για κανονικά προς ξηρά δέρματα!


2. Επόμενο είναι μια κρέμα χεριών της Herbal Natural (νομίζω :P )

 

Την συγκεκριμένη κρεμούλα μου την έκανε δώρο η κολλητή μου από την Θεσσαλονίκη. Είναι με εκχύλισμα αλόης. Είναι άκρως ενυδατική και απορροφάται γρήγορα. Το άρωμά της είναι θεσπέσιο.
Ειλικρινά είναι πολύ μεγάλη ποσότητα (350 ml) και θα αργήσω να την τελειώσω.
Αξίζει να την πάρετε ;)

3.  Επόμενο προιον που χρησιμοποιησα πολύ είναι ένα αποσμητικό σώματος από την Vallet Natural Cosmetics.

Το συγκεκριμένο το είχα πάρει στα Hondos Center στην Ομονοια όταν είχα κατέβει μια βόλτα Αθήνα. Η Valley Natural Cosmetics είναι ελληνική εταιρεία.
Είναι με άρωμα μέλι και λεμόνι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ροδιού και αλόης.
Προστατεύει απο την κακοσμία του ιδρώτα, στεγνώνει αμέσως και δεν λεκιάζει τα ρούχα!
Είναι paraben free.

4. Επόμενα προιοντα είναι σαμπουάν και conditioner της Garnier από τη σειρά Botanic Therapy.

Σαμπουάν και Conditioner Mythic Olive για βαθιά θρέψη. Τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά μου είχαν χάσει τη ζωντάνια τους κ τα συγκεκριμένα προιοντα εκαναν εξαρετικη δουλεια. Κάθε φορά που λούζομαι τα μαλλιά μου είναι πιο όμορφα, πιο απαλά και χτενίζονται πιο εύκολα! Και το άρωμα διαρκεί <3
5. Επόμενο είναι ένα άρωμα από την Avon

 Εϊναι ένα όχι και τόσο βαρύ αρωμα. Είναι λουλουδάτο άρωμα. Με εξέπληξε ευχάριστα η διάρκεια του. Η μυρωδιά του μένει πάνω στα ρούχα!
Όταν μου τελειώσει, θα το ξαναπάρω (αν υπάρχει βεβαια)


6. Τελευταίο και μοναδικό προιον μακιγιαζ είναι ένα makeup της Maybelline.

Είναι το Dream  Satin στην απόχρωση 21°Nude. Η υφή του είναι λεπτόρευστη σατινέ! Δεν μπορώ να πω ότι προσφέρει πλήρη κάλυψη αλλά την δουλειά του την κάνει.
Το είχε σε προσφορά στα 10€ στα Hondos.


Αυτά ήταν τα προιοντα που "αγάπησα" τον μήνα Νοέμβριο. Πείτε μου αν έχετε χρησιμοποιησει κάποιο αυτά! Όσες έχετε facebook καντε ένα like στη σελίδα μου ΕΔΩ
Ελπίζω να σας άρεσε...
Μέχρι το επόμενο ποστ....
....σας φιλώ :* :*


D.K.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου