Αγαπημένα κραγιόν για φθινόπωρο και χειμώνα

Καλησπέρα φίλες μου! Όλες μας έχουμε μια μανία με τα κραγιόν. Όσα και να πάρουμε θα θέλουμε κι άλλα κι άλλα. Και είναι κάτι που οι άντρες δεν θα το καταλάβουν ποτέ και ας μας κοροϊδεύουν. Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω κάποια από τα κραγιόν μου που ξεχώρισα για το φθινόπωρο και το χειμώνα!



Θα ξεκινήσω με της Golden Rose από την πολυαγαπημένη σειρά velvet matte και έιναι το 07. Είναι ενα πολύ όμορφο ροζάκι. Το συγκεκριμένο κραγιόν μου άρεσε τόσο πολύ που το πήρα και 2η φορά!
Στην αρχή, όταν το έβαλα πρώτη φορά, έδειχνε τα χείλή μου κάπως αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν καλύτερο!









Στη συνέχεια είναι της Essence longlasting lipstick 07 Natural beauty. Ένα dusty rose χρώμα, διαρκεί για ώρες και δεν ξεραίνει τα χείλη. Αν δεν το έχετε πάρει, να το πάρετε :)












Τρίτο αγαπημένο είναι από τα Sephora και συγκεκριμένα από Rouge shine το #11. Το χρώμα του είναι σάπιο μήλο! Είναι ένα ενυδατικό κραγιόν. Αν είχε και λίγο μεγαλύτερη διάρκεια θα ήταν ότι πρέπει.
** Έχει υπέροχη γεύση :)












Συνεχίζω με ένα κραγιόν της Lovie #205. Είναι ένα πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και είναι ματ. Μου αρέσει πολύ πολύ και ελπίζω να το ξαναβρω!












Το πέμπτο αγαπημένο είναι της Elixir #193. Είναι ένα ωραίο καφέ (δεν φαίνεται καλά στη φωτό..σορρυ). Έχει φοβερή απόδοση!









Τελευταίο, πολυφορεμένο και πολυαγαπημένο είναι της Avon το Lucky Kiss από τη σειρά Colortrend, Η απόχρωσή του είναι μπορντώ με Shimmer.
Όπως βλέπετε έφτασε στο τέλος του αλλά θα το ξαναπάρω ^-^










Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω όοοολα μου τα κραγιόν αλλά θα έβγαινε πάαααααρα πολύ μεγάλο ποστ και θα κουραζόσασταν! :Ρ
Αυτά λοιπόν είναι τα αγαπημένα μου κραγιόν για τις δύο αυτές εποχές!
Θα περιμένω στα σχόλια τα δικά σας αγαπημένα και αν θέλετε να μου προτείνετε να πάρω κάποια :)
Μέχρι το επόμενο ποστ....σας φιλώ :* :*

D.K








Σχόλια

  1. Οι άντρες η αλήθεια είναι τα μισούν. Όσο τα αγαπάμε εμείς άλλο τόσο τα σιχαίνονται. Σε επόμενα post να μας δείξεις και τα άλλα σου κραγιον :) Φιλιά πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ δεν είναι αρκετά τα κραγιόν!! Το 07 από Golden Rose δεν το έχω, θα το τσεκάρω! Φιλιά πολλά Δήμητρά μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Essence Natural Beauty το έχω και εγώ και το έχω καταευχαριστηθεί, βασικά όλα τα Essence κραγιον είναι καταπληκτικά! έχεις δοκιμάσει άλλα? έχω να σου προτείνω και τα καινούργια απο Essence, ονομάζονται Sheer & Shine Lipsticks, και αν και δεν έχουν μεγάλη διαρκεια, έχουν πολύ όμορφα χρώματα και μυρίζουν τέλεια!

    pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δοκιμάσει το 13..έχω ροζακι πολύ ωραίο! Και το 06 που είναι ένα τόνο πιο σκούρο από το 07!
      Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα καινούργια της Essence! έχω ακούσει ότι, αν και οικονομικά, είναι καλά :)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου! Έχω δύο από αυτά (golden rose και essence) και τα έχω ευχαριστηθεί πολύ! Μου έκανε εντύπωση το κραγιόν από elixir! Σίγουρα θα το τσεκάρω! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου