~ Haul ~ #1

Καλημέρα φίλες μου και χρόνια πολλά! Λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν ξαναέγραψα στο blog αλλά τώρα επέστρεψα με ένα ποστ haul! Κάποια πράγματα τα πήρα μόνη μου και κάποια μου τα έφεραν! Να σημειώσω οτι κάποια από αυτά τα έχω δοκιμάσει και θα ακολουθήσει ποστ με mini reviews!


Πάμε να ξεκινήσουμε!!!....

  • Αρχικά θα σας μιλήσω για μία κρέμα χεριών που μου έφερε μία πολύ καλή μου φίλη. Είναι από τις πιο ωραίες κρεμούλες που έχω. Απορροφάται και ενυδατώνει άμεσα. Περισσότερα στο review που θα ακολουθήσει ;)


  • Στη συνέχεια είναι το πολυαγαπημένο μου νεράκι ντεμακιγιαζ Micellaire της Garnier. Με έχει βολέψει πάαααρα πολύ γιατί δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και αφαιρεί το μακιγιάζ μου γρήγορα.
  • Και περνάμε στα προϊόντα μακιγιάζ! Από ένα τοπικό μαγαζί πήρα κάποια πράγματα της αγαπημένης εταιρίας Golden Rose. Δύο κραγιόν από τη σειρά velvet matte.
Είναι δύο αποχρώσεις οι οποίες αν τις δεις νομίζεις ότι είναι το ίδιο αλλά διαφέρουν πολύ λίγο

Εκεί που ήμουν στο μαγαζί κάποια στιγμή συνειδητοποιώ ότι έχουν φέρει τα Matte Lipstick Crayon της ίδιας εταιρίας! Στην αρχή δίστασα αλλά τελικά υπέκυψα στον πειρασμό και πήρα ένα. Είναι ένα πολύ ωραίο καφεροζουλί (:P) χρώμα.



Στο ίδιο κατάστημα πήρα και κάτι μανό (της ίδιας εταιρίας :P). 4 υπέροχες απόχρωσεις κατ'εμέ. Πήρα ένα μπλέ-μωβ, ένα κόκκινο, ένα βιολετί και ένα ροζ!
  • Κατόπιν πέρασα από τα Hondos Center. Κάτι τέτοια καταστήματα είναι ο δικός μου παράδεισος. Πέρασα από το σταντ της Maybelline και πήρα 1-2 πραγματάκια.

    Το μάτι μου έπεσε πρώτα στα πανέμορφα (αλλά μικρά) μολυβοκραγιονάκια! Έχουν φοβερή απόδοση και στο τέλος αφήνουν ένα ωραίο ματ αποτέλεσμα
    Ύστερα η πωλήτρια που ήταν στο σταντ της Maybelline με ενημέρωσε για τα ματ κραγιόν της εταιρίας! Ε μην σας τα πολυλογώ, με έπεισε και πήρα ένα κραγιονάκι σε μία άκρως χειμωνιάτικη απόχρωση.


  • Ανήμερα τα Χριστούγεννα ο άντρας μού έφερε κάποια πράγματα από την Dust and Cream και την Avon. Τα είχα σταμπάρει καιρό τώρα και μιας και θα ερχόταν του ζήτησα να μου τα φέρει.
    Πρώτο που έπιασα στα χέρια μου ήταν μια πολύ ωραία παλέτα σκιών της εταιρείας Lovely.
    Όπως βλέπετε στη φωτό είναι μια πολύ ωραία παλέτα σκιών καφέ και ρόζ αποχρώσεις. Και πιστέψτε με για την τιμή της είναι πααααρα πολύ καλή!
Το επόμενο που έπιασα στα χέρια μου ήταν ένα.....κραγιόν!! Πρωτότυπο το ξέρω :P Είναι της εταιρείας Beauty Line Cosmetics η οποία είναι ελληνική! Το κραγιονάκι είναι ένα ωραίο κοκκινοροζ (:P) χρώμα και φοριέται όλες τις ώρες
Τελευταίο από την Dust and Cream ήταν ένα υγρό concealer της εταιρίας Bell και είναι για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Είναι το #10
Από την Avon μου έφερε ένα μολύβι χειλιών και ένα μανό με glitter


  • Για το τέλος άφησα το δέμα που μου ήρθε χθες από το Beautyaz. Εξομόλογηση (:P): Έχω πολλά καλλυντικά και ήθελα και κάαατι ακομη και είδα ότι το συγκεκριμένο site είχε κάποια πράγματα σε προσφορές. Έκανα τα γλυκά ματάκια στον άντρα μου και έτσι μου τα παρήγγειλε ^^.

    Στην αρχή το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτά τα δύο βερνίκια της Essence! Το ένα είναι σε πορτοκαλοκόκκινο χρώμα και το άλλο είναι πράσινο με μωβ και μπλε :P Έβαψα το ένα νύχι μιας φίλης μου και είναι απίθανο











          

Σε μια παραγγελία με καλλυντικά επιβάλλεται να υπάρχει κάτι για τα χείλη. Αυτή τη φορά επέλεξα ένα lipgloss της essence σε φουξια απόχρωση!










Το τρίτο που βρήκα στο δέμα είναι ένα eyeliner με glitter της Essence σε μωβ απόχρωση. Για το βράδυ τηε πρωτοχρονιάς με το κατάλληλο μακιγιάζ ματιών και πάνω από το μαύρο eyeliner πιστεύω θα είναι όμορφο ^^













Το επόμενο είναι ένα Jumbo eye pencil για smokey. (πάλι της essence)
















Άλλο ένα eyeliner αυτή τη φορά είναι το κλασσικό μαύρο! Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο και σκέφτηκα να το δοκιμάσω κι εγώ.














Στη συλλογή μου προστέθηκε και αυτή η μικρούλα παλετιτσα με τις 4 σκιές! Τις είχε σε προσφορά. Περιέχει μωβ,φούξια, κρεμ και ένα γκρι καφε! Θεωρω είναι ευκολοσυνδίαστα!














Προτελευταίο είναι ένα ρουζάκι τηε essence σε ένα ωραίο τριανταφυλλί χρώμα! Τέτοια απόχρωση δεν είχα στα ρουζάκια μου η αλήθεια είναι :Ρ















Τελευταίο (και καταϊδρωμένο) είναι μία camouflage cream της Catrice. Καλύπτει με μεγαλή αποτελεσματικότητα αστάθειες του δέρματος και κοκκινίλες














Αυτό ήταν το ποστ!! Ελπίζω να μην σας κούρασα γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικο!!! Εσείς πήρατε τίποτα τώρα τις γιορτές? Θα περιμένω τα σχόλια σας!
Μέχρι το επόμενο ποστ...σας φιλώ :***
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ <3

D.K


Σχόλια

  1. Πω πω πω! Πολλά πράγματάκια! Φαίνονται όλα υπέροχα, να τα ευχαριστηθείς όλα! Πολλά φιλιά και καλή χρονιά κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπολικααα!!! Χιχιχι καλοφορετο και καλή χρονιααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου