Περιοδικά Φεβρουαρίου και mini reviews προϊόντων


Καλησπέρα φίλες μου!!! Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω ποια περιοδικά πήρα πριν 1-2 μέρες! Κύριο θέμα όμως είναι τα mini reviews των δώρων που είχαν!...
Πάμε να τα δούμε ;)


  1.    Θα ξεκινήσω με το CelebrityΘα το βρείτε στην τιμή των 3.90ε και έχει δώρο κραγιόν της MD  PROFESSIONEL. (2 αποχρώσεις)
Εγώ επέλεξα την άσπρη συσκευασία, με την κατακόκκινη απόχρωση.. Είναι το Νο.16. Ομολογώ πως μου άρεσε πολύ το κραγιόν γιατί αφήνει στο τέλος ενα ημιματ αποτέλεσμα και έχει πολύ καλή διάρκεια!!!

 2.

θα περάσω στο Mirror Φεβρουαρίου! Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις.. Η μία είναι το περιοδικό σκέτο και κοστίζει 1,50ε και η δευτερη κοστίζει 3,50ε και έχει δώρο μία τριπλή παλέτα σκιών. Εγώ διάλεξα την παλέτα με τις γηίνες αποχρώσεις.. (υπάρχει και παλέτα smoky)
Έχουν γενικά καλή απόδοση αν εξαιρέσεις την ροζουλι σκια η οποια δεν φαινεται καθόλου στη φωτογραφια! Είναι μια καλή παλέτα και αν δεν εχετε παρει το περιοδικο να το παρετε ;)

3.

Παιρνάμε στο Cosmopolitan Φεβρουαρίου. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Η πρώτη έκδοση είναι σκέτο το περιοδικό και κοστίζει 1,90 και στη δεύτερη έκδοση θα βρείτε προϊόντα της Oriflame.

Εγώ επέλεξα το ντεμακιγιάζ ματιών της εταιρείας! Οφείλω να πω οτι με απογοήτευσε αρκετά. Το σύγκρινα με το νεράκι της Garnier που έχω και αποδείχτηκε χειρότερο. Μέχρι να αφαιρέσω τη μάσκαρα μου έσπασε λίγο τα νεύρα. Αλλά δεν πείράζει :Ρ


4.
  
Τελευταίο είναι το Glitter. Θα βρείτε μάσκαρα ή κραγιόν της Golden Rose. Εγώ βρήκα και μια σκιά της Beauty Line Cosmetics, οπότε μ'ένα σμπάρο δυό τριγώνια

Εγώ πήρα τη μωβ μάσκαρα η οποία είναι για όγκο και μήκος! Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί δεν κόλλαγαν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους. Το βουρτσάκι είναι πολύ βολικό! Για μένα τουλάχιστον γιατί έχω ακούσει πολλές και διάφορες γνώμες :)
Όπως είπα πριν είχε δωράκι κι μια μονή σκιά παο την Beauty Line Cosmetics (σ.σ είναι ελληνική εταιρεία και καλό είναι να την στηρίζουμε). Είναι μία καφέ σκιά με shimmerάκι, έχει πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα και έχει γίνει η αγαπημένη μου μιας και είναι στις αποχρώσεις μου <3


<3 Αυτό ήταν το σημερινό ποστ (η αλήθεια είναι πως το παίδευα μέρες γιατί δεν προλάβαινα)...
Ελπίζω να σας άρεσε. Πείτε μου κι εσείς ποια πήρατε!!!
Μέχρι το επόμενο ποστ...σας φιλώ :* :*


D.K







Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον post! Εγώ πήρα το Cosmopolitan με το lipstick και ενώ αφήνει ωραίο χρωματάκι, δεν είναι καθόλου σταθερό!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ καλή μου <3
      Δυστυχώς δεν το βρήκα το κραγιον..ολοι είχαν το ντεμακιγιαζ και το μολυβι! :/

      Διαγραφή
  2. Πολύ πρωτότυπο το post σου! Λατρεύω τα περιοδικά αλλά πιο πολύ τα δωράκια που έχουν μέσα χιχιχ <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ γλυκιά μου <3
      Θεωρώ πως όλες αγάπαμε τα δωράκια των περιοδικών ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου