Movie of the day ~ Mamma Mia ~


Καλησπέρα φίλες μου :) Ελπίζω να είστε όοολες καλά! Μετά από 5 μέρες απουσίας επιστρέφω με ενα movie review! Δεν θα αφορουσε αυτην την ταινια κανονικα. Ξεκινησα να βλεπω το Vicki Cristina Barcelona αλλα στο πρωτο τέταρτο την αλλαξα! Μαπα... Οποτε εβαλα να δω το Mamma Mia!

Η ταινία μας σήμερα είναι ενα μιούζικαλ και ειναι γυρισμενη στη Σκόπελο, Σκιάθο και Πήλιο! Είναι γνωστή ταινία και θέλω να πιστεύω πως όλες την εχετε δει! Εαν οχι ελπίζω η γνώμη μου να σας βοηθήσει :)


Υπόθεση: Η Donna είναι μια μεσόκοπη Αγγλίδα που ζει πλέον σε Ελληνικό νησί όπου είναι ιδιοκτήτρια μιας ταβέρνας. Η κόρη της Sophie ετοιμάζεται πυρετωδώς για το γάμο της και αποφασίζει να προσκαλέσει και τον πατέρα που ποτέ δεν γνώρισε. Το πρόβλημα είναι πως με βάση το ημερολόγιο της μητέρας της, οι υποψήφιοι πατεράδες είναι τρεις. Έτσι η Sophie στέλνει γράμματα σε όλους κρυφά από τη μητέρα της, η οποία αρνείται να της αποκαλύψει την ταυτότητα του πραγματικού. Οι τρεις ανυποψίαστοι άντρες φτάνουν στο νησί για το γάμο, παράλληλα με τις δύο παλιές φίλες της μητέρας. Ακολουθουν πολλές παρεξηγήσεις και συγκινήσεις!

Γνώμη: Θεωρώ ότι αυτή η ταινία σε κάνει χαρούμενο μέσα στη θλίψη σου! Υπάρχουν βέβαια συγκινητικες στιγμες που ομολογω οτι δακρυσα κιολας! Αν είσαι λάτρης των ABBA τότε σίγουρα θα την αγαπήσεις την ταινία!! Γι'αυτο παρ'τε τον φιλο σου,τις κολλητες σας ή οποιον άλλον θελετε πηγαινε σε θερινο σινεμα και απολάυστε την!!


Βαθμολογία: 5/5

Πληροφορίες:
Παραγωγή: 2008
Είδος Ταινίας: Αισθηματική, Κωμωδία, Μιούζικαλ
Σκηνοθέτης: Phyllida Lloyd
Ηθοποιοί: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Colin Firth 
 

Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Είναι μια απο τις ταινιες που θα την εβλεπα ξανά και ξανά!
Ελπίζω να σας άρεσε! Πείτε μου στα σχόλια και τη δική σας γνώμη!!
Μέχρι το επόμενο ποστ...
....σας φιλω :****

D.K

Σχόλια

  1. Πραγματικά μια από τις αγαπημένες μου ταινίες!! Την βλέπω τουλάχιστον 2 φορές κάθε χρόνο σε σημείο που κάποιες σκηνές τις έχω μάθει απέξω.. Τα τραγούδια είναι επίσης υπέροχα και οι ηθοποιοί παίζουν καταπληκτικά! Τον Σεπτέμβριο είχα την ευκαιρία να δω το Mamma Mia και σε μιούζικαλ και ήταν πραγματικά τέλειο!
    Πολύ καλογραμμένο review και πολύ κατατοπιστικό- ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν δει την ταινία!
    Φιλάκια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ γλυκια μου για τα καλά σου λόγια <3
      Θα ηθελα κι εγω να το δω live αλλα δεν μου εκατσε :/
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Από τις πολύ πολύ αγαπημένες ταινίες όλων μας πιστεύω! Τι να πρωτοσχολιάσεις? την τους ηθοποιούς, την υπόθεση,την μουσική? Σίγουρα μια ταινία που βλέπω κάθε καλοκαίρι!! Μπράβο κορίτσι μου για το review σου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν την έχω δει γιατί δεν είμαι τόσο λάτρεις των musical αλλά νόμιζω θα της δώσω μια ευκαιρία :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιζει να την δεις!
      Ουτε εγω ειμαι λατρης των μιουζικαλ αλλα με αυτην κολλησαα
      <3

      Διαγραφή
  4. με πήγες πάρα πολύ πίσω, εκείνη την εποχή λοιπόν βρισκόταν ένας blogger στην Ιαπωνία και είχε πάει να δει την ταινία στο Τοκυο αλλά το τουιστ ήταν πως ήταν Καραόκε, έτσι στις σκηνές που τραγουδουσαν, είχε υπότιτλους με τα λόγια και τραγουδούσε όλο το σινεμα μαζί. πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να τη δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου