Tag: All About Eyes


Καλησπέρα φίλες μου! Ελπίζω να είστε όοοολες καλά!
Το σημερινό ποστ είναι ενα ταγκ που με εκαναν ταγκ οι: Beauty dust, το Μαρινάκι και η Karamella στο οποιο καλουμε να απαντησω σε ερωτησεις σχετικα με τα μάτια!
Θα σας γραφω και τιμες σε οσα προιοντα δειξω (σε περιπτωση που καποιο σας ενδιαφερει)
Πάμε να ξεκινήσουμε :)
1. Ποια κρέμα ματιών ή serum είναι το αγαπημένο σου;
Δεν χρησιμοποιώ κάποια κρέμα ή serum προς το παρον γιατι είμαι νιάτο ακόμη και δεν θελω να ξεκινησω να χρησιμποιω απο τωρα τετοια! Οταν δω όμως οτι τα ματια μου χρειαζονται περιποιηση σαφως και θα παρω 

2.Ποιό είναι το αγαπημένο σου concealer;Αγαπημένο concealer αυτην την περιοδο ειναι το Camouflage της Catrice στην απόχρωση Light Beise. Ειναι πολύ οικονoμικό.Εχει σχεδόν 3,5€ περιεχει πολύ ικανοποιητικη ποσοτητα. Όσο για την καλυψη ενα εχω να πω! Τρεξτε να το παρετε...

3. Ποιό είναι το αγαπημένο σου προϊόν για τα φρύδια;
Δεν χρησιμοποιώ κάποιο προιον για τα φρυδια διοτι το φυσικό μου ειναι σχετικά παχυ και γεμάτο οποτε δεν μου χρειαζεται :)

4. Ποιά είναι η αγαπημένη σου βάση σκιάς;
Αγαπημενη μου βάση σκιών είναι της UMA.  Κοστίζει 4€ περιπου. Εμενα μου αρεσει πολυ γιατι για την τιμη της ειναι ενα καλό προιον. Κραταει τη σκια στη θεση της για αρκετες ωρες! Αξιζει μια δοκιμή ;)


5.Ποια είναι η αγαπημένη σου παλέτα σκιών;
Αγαπημένη μου παλέτα αυτήν την περίοδο είναι η All About Nudes της Essence. Η τιμή της είναι στα 5€. Εχει 8 υπέροχες nude αποχρώσεις. Εγώ την χρησιμοποιώ και για βραδινό μακιγιαζ μιας και είναι στα χρώματα μου! Εχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια :)


6. Ποιο είναι το αγαπημένο σου ντεμακιγιάζ ματιών;Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο αγαπημένο ντεμακιγιάζ ματιών!! Ισως επειδη δεν βρηκα το καταλληλο :)

7.Ποια είναι η αγαπημένη σου μάσκαρα;
Αγαπημένη μάσκαρα είναι η I love extreme της essence. Εχει γινει η αγαπημένη μου! Αν και έχω μεγαλες βλεφαριδες, η συγκεκριμένη μάσκαρα τους δινει απίστευτο όγκο. Η τιμή της είναι γυρω στα 3,5€ και πιστευω οτι οι περισσοτερες την εχετε δοκιμασει (και πολύ καλά κάνατε :Ρ)

8.Ποιο είναι το αγαπημένο σου eyeliner;Αγαπημένο eyeliner ειναι από τα Sephora. Είναι μαύρο και εχει λεπτη μύτη που με βοηθαει να κάνω ενα διακριτικο cat eye τις πρωινες ωρες! Εμενα γενικα δεν μου αρεσουν τα υπερβολικα πραγματα και γι'αυτο με εχει βολεψει το συγκεκριμενο! Τιμή δεν θυμαμαι ακριβως να σας πω αλλα νομιζω γυρω στα 11€.



9.Ποια είναι η αγαπημένη σου μονή σκιά;Αγαπημένη μου μονή σκιά ειναι απο την εταιρεία Sixteen και είναι μια καφε σκια! Αν θυμαμαι καλα γυρω στα 2€ την ειχα παρει! Εχει τρομερη αποδοση και διαρκεια και αφηνει ενα ημι-ματ αποτελεσμα!



Αυτό ήταν το tag! Ελπίζω να σας αρεσε!
Αν θελετε προτινετε μου κι εσεις προιοντα να δοκιμάσω <3
Επειδη δεν ξερω ποιες εχουν κανει το ταγκ και ποιες οχι....σας ταγκαρω ΟΛΕΣ.. :*
Μέχρι το επομενο ποστ...
....σας φιλώ! :***

D.K

ΥΓ:δεν ξερω γιατι μου τι εμφανιζει ετσι! Συγχωρεστε με :(

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον το post σου και όλα τα προϊόντα φαίνονται ικανοποιητικά!!
    Από την essence έχω την lash princess mascara στην πράσινη συσκευασία.Σου την προτείνω!Εμένα με έχει βολέψει αρκετά.Δίνει περισσότερο μήκος,αλλά με 2 και πάνω στρώσεις δίνει και όγκο.Δεν είμαι πολύ σίγουρη αν θα σου αρέσει,πάντως είναι η μόνη που έχω δοκιμάσει από την σειρά και μ' άρεσε πολύ!Επίσης είναι και πολύ οικονομική,γύρω στα 4€ αν θυμάμαι καλά.Πολλά φιλάκια^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα την δοκιμασω σε καποια φαση!!! :)
      Ευχαριστω για το σχολιο σου :)

      Διαγραφή
  2. Η μασκαρα απο essence ειναι τελειααα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ και πολύ ενδιαφέροντα τα προϊόντα που αναφέρεις!! Η παλέτα σκιών έχει υπέροχα χρώματα και θα την δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία!! Το ίδιο ισχύει και για την μάσκαρα!!
    Φιλάκια πολλά,
    Ειρήνη~stardollfromgreece.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το camouflage είναι εξαιρετικό, όμως εγώ το προτιμώ για κάλυψη σε κοκκινίλες. Την μάσκαρα την χρησιμοποίησα πρόσφατα, και μπορώ να πω ότι με έχει διχάσει. Ναι δίνει ωραίο αποτ΄λεσμα, αλλά παίρνει πάρα μα πάρα πολύ προϊόν το βουρτσάκι. Τι να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτο εχεις δικιο! Εγω προσπαθω οοοοσο μπορω να βγαζω λιγακι προιον!

      Διαγραφή
  5. Το camouflage είναι τρομερή ανακάλυψη για μένα, αλλά για κάτω από τα μάτια μου κάθεται κάπως βαρύ! Θα ήθελα να δοκιμάσω ο eyeliner μιας και απ' ότι είδα έχει λεπτή μύτη! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εχεις cu στειλε SEPHORA στο 54646!!! Εγω ετσι το απεκτησα ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου