Empties #4


Καλησπέρααα και καλή εβδομάδα! Ελπίζω να είστε ολες καλά και ευχομαι να ειστε σε μια παραλία και να μαυρίζετε! Εγώ πάλι έχω πάρει αγκαλιά τον ανεμιστήρα. Η σχέση μας είναι σοβάρη :Ρ
Anyway σήμερα έχουμε ποστ με προϊόντα που τελείωσα. Θα σας πω 1-2 λογάκια για το καθένα και σαφώς θα έχουμε και βαθμολογία!!
Πάμε να ξεκινήσουμε <3
1. Ξεκινάμε με δίσκους ντεμακιγιάζ



~Οι πρώτοι που τελειώσα ήταν αυτοί της Septona. Είναι μακράν οι καλύτεροι! Δεν έχω να πω πολλά! Δεν χνουδιάζουν καθόλου!! Εχουν γίνει οι αγαπημενοι μου *.*
Βαθμός 10/10
~ Κάποιοι άλλοι που τελειώσα τους είχα πάρει από τα Jumbo γύρω στα 0,80€. Είναι και αυτόι διπλής όψης! Για την τιμή τους ήταν σχετικά καλοί!
Βαθμός 6/10

2. Το επόμενο είναι το νεράκι της Garnier


Τι να πεις γι'αυτο το υπέρτατο προϊόν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κοπέλα που να μην το έχει πάρει. Βέβαια δεν γίνεται να μας ικανοποιήσει όλες! Είναι το αγαπημένο μου! Αύριο μάλιστα θα πάω να πάρω ενα μιας και τελείωσε αυτο! Αφαιρεί το μακιγιάζ πανεύκολα! Τις προάλλες είχα βάλει αδιάβροχη μάσκαρα και μπορώ να πω ότι την αφαίρεσε χωρίς ιδιαίτερο κόπο!!
Βαθμός 10/10

3. Άλλο ένα προϊόν που τελείωσα είναι το αποσμητικό της Dove


Έχει ένα υπέροχο πουδρένιο άρωμα. Διαρκεί (λέει) 48 ώρες και δεν βλέπεις σημάδια από τον ιδρώτα στα ρούχα σου!
εξομολόγηση: λόγω απίστευτης ζέστης το έχω πάντα μαζί μου γιατί δεν θέλω να μυρίζω άσχημα όταν είμαι σε κόσμο! Αρά δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια όσο λέει και είναι το μόνο που με χάλασε σσαν προϊόν!
Βαθμός: 9/10

4. Περνάμε στα προϊόντα μακιγιάζ! Τελειώσα κάτι πέρλες της L.A Angel


Ειλικρινά πρώτη φορά είχα χρησιμοποιήσει πέρλες και ξετρελάθηκα! Πέρα από το διακριτικό ροζουλί χρώμα που άφηναν έδιναν και μια υπέροχη λάμψη στα μαγουλα μου! Τις είχα βρει σε περιοδικό! Θα σας έδειχνα το εσωτερικό αλλά δεν ήταν τόσο ευχάριστο :Ρ
υγ: Σε αυτή τη φωτό βλέπετε το κινητό μου και τον γλυκούλη κότσο μου
Βαθμός: 9/10

5. Επόμενο είναι ένα κραγιόν από Sephora


Ήταν από τα αγαπημένα μου κραγιον και δυστυχως τελειωσε. Ηταν άκρως ενυδατικό σε μια dusty rose απόχρωση! Μου άρεσε πολύ και σίγουρα θα το ξαναπάρω!
Το μόνο αρνητικό είναι η διάρκειά του! Εφευγε πολύ γρηγορα αλλά δεν πειραζει.. συμβιβάστηκα :Ρ
εξομολόγηση #2: υπήρχαν φορες που το "έτρωγα".έχει τέλεια γεύση! Λέτε γι'αυτόνα τελείωσε?χαχαχα :Ρ
Βαθμός 9/10

6. Τέλος είναι ένα lip balm.


Είναι το dalon sport's lipstick από την εταιρεία Biokal.Αυτό έπρεπε να το τελειώσω! Δεν ήταν καθόλου αγαπημένο lip balm. Είναι με γεύση σοκολάτα και είναι το μόνο θετικό του!
Δυστυχώς κάθε φορά που έβαζα, μετά από λίγο ένιωθα πάλι ξηρά τα χείλη μου!
Δεν το συνιστώ καθόλου
Βαθμός: 2/10 (για τη σοκολάτα και μόνο)

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελειωσα! Εσείς φτασατε κανένα μέχρι το τέλος? Θα χαρώ πολύ να μου πείτε την γνώμη σας για κάποιο απο τα προιόντα μου!!!
Μέχρι το επόμενο ποστ.....
....σας φιλώ :*****

D.K

Σχόλια

  1. Έχω δοκιμάσει κι εγώ τους δίσκους ντεμακιγιάζ δύο όψεων από Septona. Δεν με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα, καθώς εγώ τουλάχιστον αν χρησιμοποιούσα την μία πλευρά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την άλλη. Το νεράκι ντεμακιγιάζ από Garnier είναι φοβερό! Πολύ ωραίο άρθρο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα δεν μας βολευουν ολες τα ιδια προιοντα! :D
      φιλάκιαα :*

      Διαγραφή
  2. Δημητρα γραφεις πολυ ωραια!!περιγραφη και εκφραση θαυμασια!!ειμαι φιλολογος!!ευχαριστω για την ενημερωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημητρα γραφεις πολυ ωραια!!περιγραφη και εκφραση θαυμασια!!ειμαι φιλολογος!!ευχαριστω για την ενημερωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ!! Το αποσμητικό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα το έχω στα υπόψιν!
    Φιλιά πολλά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το αποσμητικο ειναι απο τα αγαπημενα μου κ ειδικα αυτη η μυρωδια , θα σου προτεινα επισης απο nivea το pearl and beauty.
    Θελω πολυ να δοκιμασω το νερακι της garnier

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το εχω υποψιν μου αυτο της nivea! ευχαριστω για την προταση σου!
      Φιλια :****

      Διαγραφή
  6. Τα κραγιον απο sephora ξεχωριζω τη ματ σειρα που μενουν για αρκετες ωρες στα χειλη. Η ενυεατικη σειρα δεξ με ξετρελανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αποσμητικο της Dove με το ροζ καπακι ισως το τσεκάρω καποια στιγμή στο μελλον! Για lip balm απο Dalon εχω δοκιμασει το μπλε που ειναι η εκδοση για τους αθλητές. Sport κστι νμζω εγραφε! Και ηταν αρκετα καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για το dalon θα συμφωνήσω, το είχα στη γεύση φράουλα και δεν άξιζε! Τα κραγιόν από Sephora είναι απ' τα αγαπημένα μου και το νεράκι της Garnier το έχω πάντα στο μπάνιο μου!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το αποσμητικό από Dove εμένα δυστυχώς δεν μου έκατσε καλά, η διάρκεια του ήταν γύρω στις 2-3 ώρες. Το νεράκι της Garnier παρόλα αυτά είναι λατρεμένο! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου