Movie of the day ~ My Girl ~


Καλησπέρα φίλες μου :) Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σήμερα έχει υπερβολική ζέστη. Εσάς που είστε στην παραλία σας ζηλεύω. Εμείς πάλι που μείναμε σπίτι, πήραμε αγκαλιά τον ανεμιστήρα και είδαμε ταινία (τι καλύτερο άλλωστε -.-).
Η ταινία που διάλεξα να δω σημερα είναι η "My Girl". Στην αρχή πίστευα οτι θα είναι μια συνηθισμενη χαζή ταινία με παιδάκια που ερωτεύονται κλπ. Και η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά την βλέπω. Εχει προβληθεί αρκετές φορές στην τηλεόραση αλλά προφάνως προτιμούσα να δω κάποια σειρά ή κάποια άλλη ταινία! Οποτε πηρα την αποφαση να την (και δεν το μετανιωσα καθολου)


Υπόθεση: Το κορίτσι μου (1991) Η ιστορία ξεκινά στην Πενσυλβάνια, όπου ζει η 11χρονη Vada Sultenfuss μαζί με το χήρο πατέρα της και τη γιαγιά της. Είναι πολύ καλή φίλη με τον Thomas Sennet αλλά νιώθει παραμελημένη από τον πατέρα της.Μια τρυφερή ταινία για το πέρασμα στην εφηβεία ενός κοριτσιού που μεγαλώνει περιτριγυρισμένη από το θάνατο.



Γνώμη: Είναι μια ταινία με χιούμορ, συγκίνηση και σε κάποιες σκηνές ήταν σαν να έβλεπα εμένα όταν μπήκα στην εφηβεια!! Η αλήθεια είναι πως θέλω πολλά να πω γι'αυτήν την ταινία αλλά δεν μπορώ γιατί όσες δεν την εχετε δει θα σας το χαλασω! Το μονο που μπορώ να πω ότι σε μια στιγμή δυο δάκρυα έτρεξαν στα ροδαλά μάγουλα μου :Ρ



Βαθμολογία: 4/5


Πληροφορίες:
Παραγωγή: 1991
Είδος ταινίας: Κομεντί,Δράμα, Οικογενειακή
Σκηνοθέτης: Howard Zieff
Πρωταγωνιστές: Anna Clumsky, Macaulay Culkin, Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis


Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Ελπίζω να σας άρεσε..
Θα χαρώ πολύ να μου πειτε την γνώμη σας όσες την έχετε δει :)

Μέχρι το επόμενο ποστ....
...σας φιλώ :****

D.K

Σχόλια

  1. Πραγματικά είναι μια υπέροχη ταινία! Κι εγώ όταν την είδα με είχε συγκινήσει σε ορισμένα σημεία!
    Πολύ όμορφο ποστ!
    Φιλάκια<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημενη ταινια που εχει στοιχειωσει την παιδικη μου ξλικια γιατι την ειδα δει 5 χρονων; Αμφιβαλλω αν ηξερα να διαβαζω και εκλαιγα πολυ! Αλλα μου αρεσει αρκετά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία ταινία και αγαπημένη!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπημενη ταινια των παιδικων μου χρονων! και το 1 και το 2!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόλυ γλυκια και τρυφερή ταινία!!!
    pelomaboq.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου