Movie of the day ~ A beautiful mind ~


Καλησπέρα φίλες μου!! Σας ξαφνιασα με αυτο το ποστ ε??Δεν το περιμενατε... Ή μαλλον το περιμένατε αλλά μετά από κανα μήνα!Γελάω... :P
Χθες είδα την ταινία για την οποία θα σας μιλήσω σήμερα και την σκέφτομαι όλη μέρα.
Τόσο πολύ με συγκλόνησε...


Η ταίνια είναι "A beautiful mind" ή στα ελληνικά "Ένας υπέροχος άνθρωπος". Είναι και αυτή από τις ταινίες που δεν είχα δει ποτέ ολόκληρες είτε γιατί βαριόμουν είτε γιατί κοιμόμουν. Πήρα όμως την απόφαση και την είδα ολόκληρη. Και δεν το μετάνιωσα στιγμή.


Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία του Τζον Φορμπς Νας, ιδιοφυούς μαθηματικού που βραβεύτηκε με Νόμπελ, αλλά προηγουμένως πάλεψε πάνω από 30 χρόνια με τις σχιζοφρενικές τάσεις του, τις οποίες και κατάφερε να θεραπεύσει χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του.


Γνώμη: Ο Rusell Crowe στον καλυτερο ρολο που τον εχω δει. Μεγάλο κρίμα που δεν πήρε Όσκαρ. Είναι πολύ συγκινητική ταινία. Αν και παραλείπονται πολλά στοίχεια για μια ταινια που θεωρείται βιογραφική. Η ερμηνεία της Jennifer Connelly για το ρολο της συζυγου ήταν εξαιρετική. Μου άρεσε πολύ η σχέση του Nash με την γυναίκα του, η οποία τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα του!


 Βαθμολογία: 5/5


Πληροφορίες:
Παραγωγή: 2001
Είδος ταινίας: Βιογραφία, Δράμα
Σκηνοθέτης: Ron Howard
Πρωταγωνιστές: Rusell Crowe, Jennifer Connelly, Ed Harris



Αυτό ήταν το σημερινό ποστ! Ελπίζω να σας άρεσε..
Είναι εξαιρετική ταινία. Όσοι δεν την έχετε δει, να την δείτε. Όσοι πάλι την εχετε δεν πείτε μου στα σχόλια την άποψή σας.
Μέχρι το επόμενο ποστ...
...σας φιλώ :* :*

D.K

Σχόλια